Fastighetsskötare

I rollen som Fastighetsskötare kommer du att jobba lite varsomhelst, men ditt huvudsakliga uppdrag kommer innefatta att ansvara för den löpande fastighetsskötseln hos våra kunder. Du jobbar närmast kunden i ur och skur och säkerställer att uppdragen blir väl genomförda. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett trivsamt boende och vistelse för både ägare och turism genom att säkerställa att dom beställda uppdraget blir väl genomförda. Vi hjälps åt, oavsett titel och avdelning. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av material, underhåll av maskiner och verktyg, slyröjning- och gräsklippning, markarbeten I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut plog- och halkbekämpningsenheter, du går som dina arbetskollegor på schema. Beredskapen kräver att du har maskinförarutbildning och maskinvana.  Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – du vill vara med och bidra. Du ska tycka om lagarbete och ha ett positivt förhållningssätt till arbete, kunder och dina arbetskamrater. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker dig som brinner för service och att skapa en bra kundupplevelse. Du trivs med att en dag inte är den andra lik och kan snabbt ställa om din planering efter vad som dyker upp under arbetsdagen. Som person är du social och bemöter såväl kollegor som kunder med en positiv inställning. För Gudmundssons är ett gott samarbete en viktig del i arbetet, därför är det viktigt att du trivs med och bidrar till detta.
Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken- och fastighetsskötsel. Goda kunskaper och hantering av verktyg och maskiner är ett krav. Vi ser gärna att du har viss datakunskap och kan hantera detta i arbetet. B-körkort är ett krav från vår sida och behörigheter för lastmaskin.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader, eller enligt överenskommelse. På Gudmundssons tillämpar vi individuell lönesättning. Placeringsort är Malung-Sälens kommun, , uppdrag i andra kommuner kan ske, därför ska du ha möjligheten till detta. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan,
dock senast 2023-09-30.


Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2023-09-30


Kontakt


​​​​​​​Henrik Hurtig, Arbetledare
Telefon
079-142 26 35
E-post
henrik.hurtig@gudmundssons.se