Huvudkontor

Om oss


Efter 100 år i branschen så kan vi lösa det mesta. Sedan 1959 så har vi på Gudmundssons bland annat levererat material från egna grus- och bergtäkter.

Besöks och Huvudkontor

Gudmundssons Kross & Åkeri AB
Västra Långstrand 169 A
780 91 Sälen


Kontakt

0280-202 48
​​​​​​​

E-post
info@gudmundssons.se
Fakturor​​​​​
​​​​​​​faktura@gudmundssons.se

Gamla Fjällvägen

Om oss


I Malung Sälen Kommun - Gamla Fjällvägen erbjuder vi grus- och bergmaterial av olika fraktioner. Beställ grus- och bergmaterial med utkörning eller hämta själva. Här finns möjligheten till självlastning 365 dagar om året. Under dagtid finns lastningshjälp. För att försäkra er om att personal finns på plats, vänligen slå oss en signal.

Flötvägen

Om oss


I Malung Sälen Kommun - Flötvägen erbjuder vi grus- och bergmaterial av olika fraktioner. Beställ grus- och bergmaterial med utkörning eller hämta själva. Här finns möjligheten till självlastning 365 dagar om året. Under dagtid finns lastningshjälp. För att försäkra er om att personal finns på plats, vänligen slå oss en signal.

Fiskarheden

Om oss


I Malung Sälen Kommun - Fiskarheden erbjuder vi grus- och bergmaterial av olika fraktioner. Beställ grus- och bergmaterial med utkörning eller hämta själva. Här finns möjligheten till självlastning 365 dagar om året. Under dagtid finns lastningshjälp. För att försäkra er om att personal finns på plats, vänligen slå oss en signal.

Stöten

Om oss


​​​I Malung Sälen Kommun - Moberget, Stöten erbjuder vi grus- och bergmaterial av olika fraktioner. Beställ grus- och bergmaterial med utkörning eller hämta själva. Här finns möjligheten till självlastning 365 dagar om året. Vänligen slå oss en signal för mer information.

Vad kan vi stå till tjänst med?