Om företaget


Sedan 1959 så har vi på Gudmundssons bland annat levererat material från egna grus- och bergtäkter.

När vintern kommer blir vägar och fjäll en del av vår arbetsplats med uppsättning av snöstörar, snöröjning och sandning. På våren sopar vi vägar och utför vägförbättringar. På sommaren så klipper vi gräs och sly i slalombackar. Vad kan vi stå till tjänst med?

Vi är stolta över att fått vara en del av utvecklingen. Vi har sedan starten servat stugföreningar, skidanläggningar, offentlig sektor, privata stugägare, privata företag och väghållare.

Under fliken tjänster så kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Efter 100 år i branschen så kan vi lösa det mesta.

Kvalitet

​​​​​​​
​​​​​​​Kvalitet är ett av våra ledord när vi levererar grus- och bergprodukter och då vi bistår med våra tjänster. Genom att ständigt jobba på att bli bättre ser vi till att uppfylla lag- och myndighetskrav när vi levererar produkter och tjänster till våra kunder.

Kortfattat

​​​​​​​
Fån våra egna täkter levererar vi grus- och bergprodukter till olika ändamål. När vintern kommer blir vägar och fjäll en del av vår arbetsplats med uppsättning av snöstörar, snöröjning och sandning. På våren sopar vi vägar och utför vägförbättringar. På sommaren så klipper vi gräs och sly i slalombackar.

Utbildning


All vår personal har den kunskap och utbildning som krävs för att utföra sina uppdrag.
 
Våra lastbilschaufförer har till exempel yrkeskompetensbevis (YKB). Det är en obligatorisk grund- och fortbildningen för lastbilsförare. Med YKB är man godkänd för att köra tung lastbil i yrkestrafik.
 
Vår personal har förarbevis för hjullastare och grävmaskiner.

Vi tänker alltid på miljön

​​​​​​​
Våra uppdrag innebär oftast att vi gör ett ingrepp i naturen. Därför är det extra viktigt att värna om den. Vi försöker alltid tänka långsiktigt och inte utsätta naturen för onödig exploatering genom att ta hänsyn till markslitage och liknande. 

Besöks och leveransadress

Gudmundssons Kross & Åkeri AB
Västra Långstrand 169 A
780 91 Sälen


Kontakt

Telefon
0280-202 48
E-post
info@gudmundssons.se
Fakturor​​​​​
​​​​​​​faktura@gudmundssons.se