Maskinförare
​​​​​​​

I rollen som Maskinförare kommer du att jobba lite varsomhelst, men ditt huvudsakliga uppdrag kommer innefatta Drift & Underhållrelaterade arbetsuppgifter, att rapportera och åtgärda eventuella brister, barmarksrenhållning och vinterväghållning. Utöver detta kommer du att arbeta med mindre anläggningsarbeten, skyltjustering, reparationer och maskinarbeten i våra grus- och bergtäkter. Vi hjälps åt, oavsett titel och avdelning. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut plog- och halkbekämpningsenheter. Vid beredskapen tar du som maskinförare ett ansvar där varje uppdrag blir korrekt utfört. I tjänsten så stöttas du av nära arbetsledning och engagerade kollegor. Att dagligen använda digitala hjälpmedel för att dokumentera ditt arbete ser du som en självklarhet.

Vem är du?

Vi tror du att är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativt lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl arbetskamrater som kunder och samarbetspartners. B-körkort och maskinförarutbildning är ett krav.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen, vi förser bygget med rätt grusmaterial, att backarna är klippta och att vägarna är sopade.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader, eller enligt överenskommelse. På Gudmundssons tillämpar vi individuell lönesättning. Placeringsort är Malung-Sälens kommun, uppdrag i andra kommuner kan ske, därför ska du ha möjligheten till detta. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan,
dock senast 2023-09-30.


Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2023-09-30


Kontakt


​​​​​​​Henrik Hurtig, Arbetledare
Telefon
079-142 26 35
E-post
henrik.hurtig@gudmundssons.se