Mekaniker

Gudmundssons har en bred maskinpark. Ibland kommer dom tillbaka hela, ibland inte. Vad de där emot alltid behöver är lite omsorg och kärlek. Du bedömer maskinens kondition samt servar och reparerar med övriga mekaniker, ibland även akut ute på fält. Vi hjälps åt, oavsett titel och avdelning. I rollen som Mekaniker kommer du att jobba lite varsomhelst, men ditt huvudsakliga uppdrag kommer innefatta Drift & Underhållrelaterade arbetsuppgifter. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut plog- och halkbekämpningsenheter, du går som dina arbetskollegor på schema. Beredskapen kräver att du har maskinförarutbildning och maskinvana. I tjänsten så stöttas du av nära arbetsledning och engagerade kollegor. Att dagligen använda digitala hjälpmedel för att dokumentera ditt arbete ser du som en självklarhet.

Vem är du?

Vi tror du är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativ lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl arbetskamrater som kunder och samarbetspartners och tycker om förändring. B-körkort, maskinförarutbildning och god verkstadsbakgrund är ett krav.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen, vi förser bygget med rätt grusmaterial, att backarna är klippta och att vägarna är sopade.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader, eller enligt överenskommelse. På Gudmundssons tillämpar vi individuell lönesättning. Placeringsort är Malung-Sälens kommun, uppdrag i andra kommuner kan ske, därför ska du ha möjligheten till detta. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan,
dock senast 2023-09-30.


Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2023-09-30


Kontakt


​​​​​​​Henrik Hurtig, Arbetledare
Telefon
079-142 26 35
E-post
henrik.hurtig@gudmundssons.se